Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 33

Vrijdag 18 augustus 2017 10:59

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: NeoPhotonics
De vraag is wat beleggers nu met het aandeel NeoPhotonics moeten doen. Aan de ene kant is het vaak verstandig om afscheid te nemen van dit soort zeperds in de portefeuille. Aan de andere kant is er een goede kans dat de koers zich herstelt omdat de verwachtingen inmiddels erg laag geworden zijn.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Aegon levert geen half werk
Net als in de afgelopen kwartalen, ging bij de cijferpublicatie van Aegon veel aandacht uit naar de ontwikkeling van de kapitaalbuffer. Een belangrijk verschil is dat de huidige resultaten onzekerheid wegnemen in plaats van creëren.

TKH onderuit na teleurstellende winstverwachting
Het aandeel TKH heeft de enorme koersstijging van de afgelopen maanden niet kunnen vasthouden. Na een stijging van grofweg 60% in twaalf maanden tijd zakte het aandeel met zo’n 10% op de dag van de publicatie van de tweedekwartaalcijfers.

Tip van de week: Duur maar kansrijk
Veel aandelen hebben een riante waardering. De tip van deze week is zeker niet goedkoop, maar daar zijn goede redenen voor: groei, een sterke financiële positie en goede vooruitzichten.

Superstock: Kleine Franse groeier
De vrij onbekende Franse uitzendorganisatie Groupe Crit, een familiebedrijf dat voor 74,5% in handen is van de familie Guedj, maakt momenteel een zeer sterke groei door.

Onze overige adviezen van deze week:

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven