Advies en analyse

Technische Analyse Nederland: Kwakkelende aandelen

Donderdag 31 augustus 2017 15:50

Met de laatste dagen zonneschijn achter de rug kijkt de beurs terug op een kwakkelzomer. Veel aandelen laten een lusteloos koersverloop zien.
Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen:

 

 

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Technische Analyse Nederland: Kwakkelende aandelen appeared first on Beleggers Belangen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • kwakken eendjes in het wáter meer niet, het gekwakkel (zwamverhaal zoals altijd van zogezegde beleggersbelangen) is gewoon lulkoek. Dat aandelen geen duvel opbrengen is al lang bekend. voorbeeld: winst 1 miljard kopen ander bedrijf 700 miljoen blijft 300 miljoen winst over u minder dividend en hun 700 miljoen rijker. Dat uberhaupt de beleggertjes dit vangnet niet willen zien is van de domme. Jaar later zeggen ze dat dit minder opbracht dan gedacht aandeel keldert als een gek en hun kopen weer wild in om meer zelfbelang te hebben. Weer bent u bij de neus genomen wat betreft het dividend!! En danook nog een aandeel wat minder waard is!! Nog steeds wilt u aandelen kopen??? Dan ben je een erg domme jongen. mensen met kapitaal is aanrader huizen te kopen en te verhuren in de tijd stijgt de waarde van de huizen en ook de huurwaarde de huizenmarkt kent ook klapjes goed voorbeeld was spanje. Rendement met huur en belasting is circa 6.5% + waardestijging van uw huis. heb je de centjes echt nodig verkoop je gewoon en heb je weer kapitaal in handen. De beurs heeft 4% gemiddeld opgebracht in de geschiedenis sinds zijn bestaan wat hebben de huizen opgebracht in nederland?? Dit was gemiddeld het dubble zonder verassingen en zonder risico je centjes te verliezen. Mijn organisatie heeft niet de naam beleggersbelangen maar gewoon nuchter blijven denken. En vooral.... met de pootjes op de grond blijven. Ik noem dit zelf de aanrader van de maand!! Gewoon blijven lachen.

    smarty 01 september 2017 04:16:06
  • fLIKKER OP MET DIE WAARDELOZE ADVERTENTIES

    plants vs zombies heroes game cheats 31 augustus 2017 23:40:54