*

Advies & Analyse

Populair deze week: Vijf royale dividendbetalers uit Europa

vrijdag 1 september 2017 14:00

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Betaalde artikelen:

1. Vijf royale dividendbetalers uit Europa
De laatste twaalf maanden verliepen voorspoedig voor Europese (dividend)aandelen. Net als vorig jaar bekijken we een aantal kansrijke aandelen met een bovengemiddeld hoge dividenduitkering.
Lees meer

2. Mooi aandeel te koop op laagste stand in drie jaar tijd
Het jaar 2017 wordt gekenmerkt door forse koersdalingen voor bepaalde subsectoren, met ook nieuwe dieptepunten voor voormalige hoogvliegers. De dividendtip voor augustus heeft een schuldvrije balans en keert nagenoeg de volledige cashflow uit in de vorm van dividend en inkoop van eigen aandelen.
Lees meer

3. Snurer blikt vooruit: De vloek van Wall street
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen. Vandaag zetten we onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen voor u op een rijtje. Uit de lijst zijn vergeleken met vier weken terug flink wat aandelen verdwenen. Die zijn van ‘kopen’ naar ‘houden’ gegaan, en in een enkel geval zelfs meteen naar ‘verkopen’
Lees meer

4. VS cruciaal voor succes Ahold Delhaize
De fusie van Ahold en Delhaize kwam voor beide partijen niets te vroeg. Doel is het verdedigen en zo mogelijk uitbouwen van de positie in de VS, waar voor beide het zwaartepunt van de activiteiten ligt.
Lees meer

5. De magische formule van Joel Greenblatt
Welke aandelen moet u wel of niet kopen? Om te bepalen of een aandeel de investering waard is, peilt Joel Greenblatt de onderliggende waarde en de kwaliteit van het bedrijf. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar de regels zijn simpel en… ze passen in een klein boekje.
Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. Gratis: Aandelen uit de medische hoek
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen. Wekelijks stellen wij enkele kooptips van die week een dag later open. Op die manier kunnen ook niet-abonnees kennismaken met onze tips. Deze keer zijn het twee aandelen uit de medische sector.
Lees meer

2. Advieswijzigingen en Tip Beleggers Belangen week 34
Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.
Lees meer

3. Opleiding: Gestructureerd opbouwen van vermogen
De opleiding Gestructureerd opbouwen van vermogen is een toegankelijke en interactieve opleiding, waarin u op efficiënte wijze een beleggingsportefeuille leert samen te stellen die past bij uw financiële doelen.
Lees meer

4. De week die komen gaat: van Vodafone tot valuta’s
Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. Valuta’s vormen een belangrijk thema in het aanstaande nummer van Beleggers Belangen. Ons omslagartikel is eraan gewijd; u treft het hier.
Lees meer

5. Column: de aandelentop voor 2017 is al gezet
PostNL kwakkelde al een tijdlang onder het 40-weeks gemiddelde voordat het aandeel onlangs de definitieve klap kreeg. Met een grote koersval is het aandeel diep onder de steunlijn vanaf eind 2015 gezakt.
Lees meer


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post Populair deze week: Vijf royale dividendbetalers uit Europa appeared first on Beleggers Belangen.