Advies en analyse

Populair deze week: Vijf royale dividendbetalers uit Europa

Vrijdag 1 september 2017 14:00

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Betaalde artikelen:

1. Vijf royale dividendbetalers uit Europa
De laatste twaalf maanden verliepen voorspoedig voor Europese (dividend)aandelen. Net als vorig jaar bekijken we een aantal kansrijke aandelen met een bovengemiddeld hoge dividenduitkering.
Lees meer

2. Mooi aandeel te koop op laagste stand in drie jaar tijd
Het jaar 2017 wordt gekenmerkt door forse koersdalingen voor bepaalde subsectoren, met ook nieuwe dieptepunten voor voormalige hoogvliegers. De dividendtip voor augustus heeft een schuldvrije balans en keert nagenoeg de volledige cashflow uit in de vorm van dividend en inkoop van eigen aandelen.
Lees meer

3. Snurer blikt vooruit: De vloek van Wall street
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen. Vandaag zetten we onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen voor u op een rijtje. Uit de lijst zijn vergeleken met vier weken terug flink wat aandelen verdwenen. Die zijn van ‘kopen’ naar ‘houden’ gegaan, en in een enkel geval zelfs meteen naar ‘verkopen’
Lees meer

4. VS cruciaal voor succes Ahold Delhaize
De fusie van Ahold en Delhaize kwam voor beide partijen niets te vroeg. Doel is het verdedigen en zo mogelijk uitbouwen van de positie in de VS, waar voor beide het zwaartepunt van de activiteiten ligt.
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven