*

Advies & Analyse

Een Amerikaanse en een Franse reus

dinsdag 5 september 2017 10:00

Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien.

Wij geven de kooptips met een beleggingshorizon van twaalf maanden. Gisteren publiceerden wij onze lijst van buitenlandse aandelen waarvoor wij op grond van fundamentele analyse een kooptip geven

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Vandaag twee reuzen: een van de grootste financiële instellingen in de Verenigde Staten, en een Frans concern dat tot de grootste bouwbedrijven ter wereld behoort.

JPMorgan Chase
Kwartaal met twee gezichten voor JPMorgan
Het kwam voornamelijk door gunstige renteontwikkelingen dat JPMorgan Chase het kwartaal goed heeft afgesloten. Net als branchegenoten, had het concern veel last van de relatieve rust op financiële markten.

Vinci
Vinci groeit op concessiedivisie
De sterke winst- en passagiersgroei bij de luchthavens bevestigen dat Vinci hiermee een nieuwe groeibriljant in huis heeft. Het bedrijf aast op meer luchthavens.


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website


The post Een Amerikaanse en een Franse reus appeared first on Beleggers Belangen.