*

Advies & Analyse

OCI speelt met vuur

donderdag 7 september 2017 17:15

OCI corrigeert al sinds juni naar lagere niveaus, maar dat baart ons nu pas zorgen. Dat komt omdat op dit moment het steunniveau rond €16 onder druk wordt gezet. Weliswaar was het €16-niveau in april de basis voor een fraaie opleving, maar dit keer liggen de kaarten anders.

OCI is duidelijk onder het 40-weeks gemiddelde terechtgekomen en daarmee oogt het technisch beeld verzwakt. Een ander verschil met de succesvolle test in april is dat de MACD-indicator nu onder de nullijn is gedoken. Dit alles maakt de stijgende trend extra kwetsbaar.

De laatste strohalm waaraan het positieve trendbeeld zich vasthoudt is de recente opleving vanaf het genoemde €16-niveau. Een terugkeer boven de gemiddeldelijn, momenteel rond €18, zou de positieve trend weer wat lucht geven. Vooralsnog is er net genoeg hoop om het koopadvies voor OCI te handhaven.

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post OCI speelt met vuur appeared first on Beleggers Belangen.