*

Advies & Analyse

Drie verkoopadviezen van internationale aandelen

vrijdag 8 september 2017 09:00

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische verkoopadviezen voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze verkoopadviezen voor buitenlandse aandelen op basis van technische analyse.

Gratis

Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week, een dag later ook voor hen gratis beschikbaar.

Vandaag: Drie technische verkoopadviezen van internationale aandelen

Carrefour krijgt onmiskenbaar negatief signaal (18 augustus 2017)
Carrefour heeft tot dusver niet kunnen profiteren van het positieve Europese beurssentiment. Het grootste deel van het jaar heeft het aandeel zich zijwaarts bewogen, met €21 als ondergrens.

Daimler laat klassieke overgang zien ((11 augustus 2017)
Daimler laat een klassieke overgang zien van een stijgende naar een dalende trend. Begin dit jaar was er nog een opeenvolgend patroon van hogere toppen en bodems.

Schlumberger bevestigt neerwaartse tendens (25 augustus 2017)
Schlumberger (SLB) laat geen twijfel over het negatieve technische beeld. Sinds eind april het steunniveau rond $75 werd gebroken, bevindt het aandeel zich in een dalende trend.

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Drie verkoopadviezen van internationale aandelen appeared first on Beleggers Belangen.