Advies en analyse

Gratis: aandelen uit de zakelijke handelsbranche

Dinsdag 12 september 2017 11:05

Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien.

Wij geven de kooptips met een beleggingshorizon van twaalf maanden. Eerder vandaag publiceerden wij onze lijst van binnenlandse aandelen waarvoor wij op grond van technische analyse een kooptip geven

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Deze keer drie Nederlandse aandelen uit de handelsbranche.

Fagron
Fagron: moment van de waarheid breekt aan
Fagron is al ruim een jaar bezig om uit het diepe dal te klimmen waar het in de tweede helft van 2015 in is gestort. De bestendige stijgende trend heeft het op dit moment echter zwaar.

ForFarmers
ForFarmers in de hoogste versnelling

ForFarmers startte in februari met de huidige stijgende trend, en in de tussentijd heeft het aandeel niet achteromgekeken. Het technische beeld is uiterst positief.

Stern
Stern nadert moment van de waarheid
Stern beleefde in januari met de doorbraak boven €20 een goede start van dit kalenderjaar. Het destijds door ons geformuleerde koersdoel op €23 werd al in april bereikt. Sindsdien zit de klad in de beurskoers.

                                           Lees ook: Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven