Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 37

Vrijdag 15 september 2017 11:12

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Kroger: aandeel in mineur
Een jaar geleden gaven we een kooptip voor het Amerikaanse Kroger op een koers van $30,89. Met name dit jaar is er veel veranderd binnen de sector, met forse koersdalingen voor vrijwel alle bekende namen.

Advieswijzigingen en tip van de week:

ASMI, ASML en Besi: Het beste lijkt eraf bij de chipmachinefabrikanten
Het zijn gouden tijden voor bedrijven als ASMI, ASML en Besi. De chipmachinefabrikanten bevinden zich echter in een zeer cyclische markt, die ook diepe dalen kent. Het omslagpunt lijkt nu te naderen. Wat te doen?

Sterke groei voor KAS Bank
KAS Bank blijft profiteren van het effect van grote kostenbesparingen. De winstgroei is aanzienlijk: van €0,9 mln naar €8,5 mln in het eerste halfjaar.

Tip van de week: Diplomat Pharmacy
Na een lastige periode kijkt Diplomat Pharmacy weer optimistisch naar de toekomst. De sterk groeiende oncologiemarkt en uitbreiding in hoogrenderende diensten zullen de omzet aanjagen en tot betere marges leiden.

Superstock: Specialist in satellietradio
Sirius XM is vooral gespecialiseerd in het leveren van satellietradio in de VS en Canada. Aan de ‘met Sirius XM verbonden’ auto’s worden ook andere diensten geleverd inzake diefstalpreventie en navigatie. Over 2016 steeg de omzet met 10%, naar $5 mrd.

Onze overige adviezen van deze week:

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven