*

Advies & Analyse

De week die komen gaat: groei van ETF-markt is niet te stuiten

zondag 17 september 2017 11:30

Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. Ons omslagartikel gaat over de ETF-markt, die niet te stuiten lijkt. We zetten de belangrijkste trends op een rijtje, zoals het door beleggers actief inzetten van ETF’s en de zware concurrentie. Ondanks de groei stijgt het aantal ETF’s dat niet overleeft ook gestaag.

Op onze website vindt u komende week ook weer de blogs van Vincent van Roon en Ivan Snurer, en de columns van Karel Mercx en Christian Slagter. Verder hebben we uitgebreide analyses van de prestaties van Fagron en Exxon Mobil. Begin dit jaar maakte Exxon Mobil bekend dat de winst is gehalveerd. Door de lage prijzen van olie en aardgas heeft het bedrijf bovendien de reserves met miljarden vaten verlaagd.

Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van nieuw verschenen artikelen, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te melden voor onze alerts (alleen voor abonnees).

Maandag 18 september

Dinsdag 19 september

Woensdag 20 september

Donderdag 21 september

Vrijdag 22 september

Zaterdag 23 september

Zondag 24 september


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post De week die komen gaat: groei van ETF-markt is niet te stuiten appeared first on Beleggers Belangen.