Advies en analyse

Gratis kooptips: drie topfinancials

Dinsdag 19 september 2017 10:35

Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien.

Wij geven de kooptips met een beleggingshorizon van twaalf maanden. Gisteren publiceerden wij onze lijst van internationale aandelen waarvoor wij op grond van technische analyse een kooptip geven

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Deze keer drie Nederlandse aandelen uit de handelsbranche.

Bank of America
Bank of America pauzeert binnen stijgende trend
Bank of America kenmerkt zich al meer dan anderhalf jaar door een robuuste stijgende trend. De laatste maanden lijken daarin een adempauze te zijn.

BNP Paribas
BNP Paribas binnen paar weken op €70
BNP Paribas toont een positief trendbeeld. Dat is al het geval sinds de beurskoers in oktober vorig jaar boven de weerstand rond €50 wist te breken.

Santander
Santander laat gezonde trend zien
Er zijn geen aanwijzingen dat het positieve trendbeeld van Santander snel ten einde komt. Wij verwachten de komende maanden hogere koersen, en laten het advies dus op ‘kopen’ staan.

                                           Lees ook: Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Ach, sowieso zul je geen enkele financial moeten aanschaffen, en kijkend naar wat er in deze grafieken te vinden is zijn deze drie al helemaal uit den boze….Een waar staaltje TA, onbegrijpelijk!..

    Ed 19 september 2017 12:14:47