Advies en analyse

Vier redenen om beter te gaan beleggen

Donderdag 21 september 2017 15:53

Wie beleggen alleen maar ziet als een spel van het aan- en verkopen van aandelen, doet zichzelf tekort. Met een goede beleggingsstrategie kunt u gericht gaan werken aan het halen van uw financiële doelen in de toekomst en wordt u minder gevoelig voor beurshypes. Vier redenen om beleggen op een serieuze manier aan te pakken.

1. Beleggen is nodig om uw financiële doelen te halen
Nederlanders krijgen een steeds grotere verantwoordelijkheid voor hun eigen financiële toekomst. Beleggen is daardoor niet meer alleen een hobby, maar ook een noodzaak. U moet zelf in actie komen om vermogen op te bouwen voor de eigen woning, studie, zorg en pensioen. Sparen levert meestal niet voldoende op. Een beleggingsportefeuille voor de lange termijn met een goede spreiding over diverse beleggingscategorieën helpt u bij het halen van uw financiële doelen. Het opbouwen van een goed gespreide portefeuille kan makkelijk en efficiënt met beleggingsfondsen en ETF’s. In de opleiding Beter beleggen met beleggingsfondsen en ETF’s van Beleggers Belangen Academy leert u hoe u dat aanpakt.

2. Voorkom hoge kosten
Transactiekosten zijn voor beleggers een niet te onderschatten kostenpost. Beleggers Belangen publiceert jaarlijks het Beleggers Belangen Broker Onderzoek. Hiermee kunt u een broker kiezen die het beste past bij uw manier van beleggen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Je herkend ze zo, de instellingen, adviesdiensten, of 'analisten', die niet weten wat de beste tijd is om 'beleggen' op te starten. Als ze 'beleggen' aanraden!!..

    Ed 21 september 2017 21:35:26