Advies en analyse

Adviezen en tip Beleggers Belangen week 38

Vrijdag 22 september 2017 10:25

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse adviezen gepubliceerd. Voor de meeste aandelen konden we onze eerdere adviezen op grond van nieuwe analyses bekrachtigen. Bij een buitenlands fonds was er aanleiding het advies te wijzigen. Hieronder vindt u alle adviezen van de laatste week op een rij, inclusief de Supertock, de Kooptip van de Week en de Tipterugblik.

Deze wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Sensata Technologies
Sinds ons koopadvies van een jaar geleden is de koers van Sensata Technologies met 24,6% gestegen, een duidelijke outperformance vergeleken met de S&P500 (+16,8%).

Advieswijzigingen en tip van de week:

Exxon Mobil maakt van de nood een deugd
De lage olieprijs lijkt Exxon Mobil in de problemen te brengen. Op de lange termijn kan de malaise op de oliemarkt echter ook een zegen zijn. De nieuwe topman wordt nu gedwongen om harde keuzes te maken die ervoor zorgen dat het concern klaar is voor de toekomst.

Tip van de week: Degelijk Duits aandeel met korting
De Duitse tip van de week is vooral bekend van de kenmerkende schoonmaakproducten die ook bij veel Nederlandse huishoudens aanwezig zijn. De recente outlookverlaging biedt een nieuw koopmoment voor dit mooie dividendaandeel.

Superstock: Anadarko Petroleum Corp
Een belegger moet stevig in zijn schoenen staan om positie te kiezen in Anadarko Petroleum Corp. In het voorjaar eiste een explosie door een lekkende gasleiding in Colorado twee levens, en een deel van de productie moet mogelijk stilgelegd worden in de nasleep van orkaan Harvey.

Onze overige adviezen van deze week:

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven