Advies en analyse

AEX lost eerste belofte in

Zaterdag 23 september 2017 15:45

Met de sterke opleving vanaf het 510-niveau lost de AEX-index onze eerste belofte in. De grotere trend voor de Nederlandse beursgraadmeter was en blijft opwaarts gericht. Veelvuldig hebben wij daarbij het 510-niveau aangewezen als een logische springplank voor een nieuwe opleving. Een tweede belofte zal zijn een verdere opmars naar het hoogtepunt van dit jaar op 538. Dat is het moment waarop de huidige stijgende trend aan een belangrijke test wordt onderworpen.

AEX kan 560 bereiken

Als de koopinteresse groot genoeg is om deze weerstand te overwinnen, dan is een opmars naar ons koersdoel op 560 voor het einde van dit beursjaar haalbaar. Mocht het 538-niveau te veel aanbod losmaken, dan verliest de stijgende trend opwaarts momentum. Voorlopig zien wij echter voldoende aanwijzingen om vast te houden aan het meest positieve scenario.

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post AEX lost eerste belofte in appeared first on Beleggers Belangen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Zie het meer als een goed gegokt gokje dan op basis van 'analyse'….. Terwijl de clou voor alles gewoon in de grafiek zelf te vinden is, maarja je moet het wel zien….

    Ed 23 september 2017 17:26:41