Advies en analyse

De week die komen gaat: belegger van de toekomst

Zondag 24 september 2017 09:30

Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. De komende week brengen we een Special uit, die gaat over de belegger van de toekomst. In de gedrukte editie van Beleggers Belangen besteden we twaalf pagina’s aan thema’s die de komende jaren bij het beleggen doorslaggevend zullen zijn.

Ons komende omslagartikel gaat over obligaties. Veel analisten van de obligatiemarkten spreken van een luchtbel. Terecht of niet, feit is dat de bedrijfsobligaties die wij tippen in 2017 geweldig hebben gepresteerd. Hoe nu verder? Wij zien het niet somber in, maar het koerssucces noopt ons wel tot verlaging van onze rendementseis.

Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van nieuw verschenen artikelen, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te melden voor onze alerts (alleen voor abonnees).

Maandag 25 september

Dinsdag 26 september

Laatste reacties op dit bericht

  • De 'belegger' van de toekomst doet er goed aan nog even te wachten, aankopen doen op laagste prijzen staat immers garant voor rendement succes!.. Zou dan eerder gaan voor Amerikaanse aandelen, of index ETF, dan obligaties, wat hard getroffen wordt kent z'n laagste prijs!.., zo simpel en 'logisch' kan het zijn...

    Ed 24 september 2017 13:51:48