Advies en analyse

Gratis kooptips: Nederlandse uitgevers

Dinsdag 26 september 2017 09:23

Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien.

Wij geven de kooptips met een beleggingshorizon van twaalf maanden. Gisteren publiceerden wij onze lijst van Nederlandse aandelen waarvoor wij op grond van fundamentele analyse een kooptip geven

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Deze keer: twee Nederlandse uitgevers.

RELX
RELX Group handhaaft hogere autonome groei
Uitgever RELX heeft de eerder gerealiseerde autonome groeiversnelling vast weten te houden. Die snellere groei was voor ons aanleiding om na jaren van ‘houden’ een koopadvies te geven.

Wolters Kluwer
Wolters Kluwer toont stabiele groei
De halfjaaromzet van de uitgever steeg met 6%, naar €2,2 mrd. Daarvan maakten wisselkoerseffecten een derde uit, evenals de acquisities en dus ook de autonome groei.

                                           Lees ook: 49 kooptips voor internationale aandelen


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website

The post Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven