*

Advies & Analyse

IMCD zet ingeslagen weg voort

donderdag 28 september 2017 15:15

IMCD heeft de koers sinds de beursemissie in 2014 ruimschoots weten te verdubbelen. Het aandeel laat nog steeds een stijgende trend zien. Recent is deze trend nog eens bevestigd met een nieuw hoogtepunt. Wij verwachten dat er voorlopig nog meer koerswinst in het verschiet ligt. Op een termijn van enkele weken tot maanden moet het koersdoel op €60 haalbaar zijn.

Seinen staan voor IMCD op groen

Alle signalen op het gebied van technische analyse staan voor IMCD op groen. Indicatoren als de MACD-indicator en het 40-weeks gemiddelde wijzen in opwaartse richting. Aanvullend daaraan is het patroon van hogere toppen en bodems. Aan de onderkant is het trendbeeld goed beschermd door de steunlijn rond €50. Een eventuele koersval daaronder hoeft geen probleem te zijn voor het technische beeld, wanneer het 40-weeks gemiddelde rond €47 als uiterste vangnet dient. Redenen te over om ook nu weer te zeggen: ‘kopen’.

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


The post IMCD zet ingeslagen weg voort appeared first on Beleggers Belangen.