Advies en analyse

Populair deze week: Nederlandse aandelen met een koopadvies

Vrijdag 29 september 2017 13:00

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Nederlandse aandelen met een koopadvies’.

Betaalde artikelen:

1. Nederlandse aandelen met een koopadvies
Elke maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Nu is het de beurt aan onze fundamentele kooptips voor Nederlandse aandelen. Twee aandelen die vier weken geleden nog in ons overzicht stonden, zijn uit de lijst verdwenen: ASMI en Besi. Daar staat tegenover dat OCI een verse kooptip heeft gekregen.
Lees meer

2. Voor deze elf aandelen staan de seinen nog altijd op rood
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee verkooplijsten voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Vandaag het overzicht van onze technische verkooptips van Nederlandse aandelen.
Lees meer

3. Op naar financiële onafhankelijkheid
Met een gericht plan en een weloverwogen beleggingsstrategie is financiële onafhankelijkheid op termijn voor bijna iedereen binnen bereik. De inkomsten uit de beleggingen voorzien dan in het inkomen. Hoe pakt u dat aan? Lees meer

4. Kabinet bereid ons voor op de volgende crisis
De invloed van de Haagse politiek op de financiële markten is gering. Om die reden besteden wij weinig aandacht aan verkiezingen, kabinetsformaties, rijksbegrotingen en Kamerdebatten.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven