*

Advies & Analyse

Deze Franse aandelen blijven onder Macron koopwaardig

dinsdag 3 oktober 2017 11:00

De Franse aandelen van bouwbedrijf Vinci en luxeproducent LVMH blijven ook onder het nieuwe Franse élan met president Emmanuel Macron koopwaardig.

LVMH en Vinci komen al het gehele jaar voor in de overzichten die wij elke week plaatsen van onze kooptips voor aandelen.

Bij toerbeurt zijn dat de volgende overzichten. Kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse. Internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies. Kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. En tot slot: buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien.

Wij geven de kooptips met een beleggingshorizon van twaalf maanden. Gisteren publiceerden wij onze lijst van 15 internationale aandelen om te kopen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Deze keer: twee Franse aandelen die onder het nieuwe Franse élan met president Emmanuel Macron koopwaardig blijven.

LVMH

LVMH blijft spurten (28 juli)
Producent van luxeconsumptiegoederen LVMH beleefde andermaal een uitstekend kwartaal. De omzet steeg met 15%. Dat kwam autonoom neer op een hoge 12%.

Vinci

Vinci groeit op concessiedivisie (3 augustus)
De sterke winst- en passagiersgroei bij de luchthavens bevestigen dat Vinci hiermee een nieuwe groeibriljant in huis heeft. Het bedrijf aast op meer luchthavens.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Deze Franse aandelen blijven onder Macron koopwaardig appeared first on Beleggers Belangen.