*

Advies & Analyse

Gratis: Twee recente TA-verkoopadviezen

vrijdag 6 oktober 2017 09:46

Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze TA-verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een met Nederlandse verkoopadviezen en een met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies.

Gisteren publiceerden wij: Deze negen aandelen kampen met grote neerwaartse risico.

GRATIS

Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen gratis beschikbaar.

Vandaag: Twee recente TA-verkoopadviezen

AT&T zoekt dieptepunten op (15 september 2017)
AT&T (T) heeft zich lange tijd in een brede bandbreedte voortbewogen zonder duidelijke trend. In de weekgrafiek is te zien dat het aandeel zich het laatste jaar soms boven en soms onder het 40-weeks gemiddelde ophield.

Disney kampt met grote neerwaartse risico’s (15 september 2017)
Disney (DIS) liet in augustus al een belangrijk teken van verzwakking zien. Toen werd de schade veroorzaakt door een val onder het 40-weeks gemiddelde en onder de steunlijn. Nu is het trendbeeld verder beschadigd en is een nieuwe dalende trend gestart.

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Gratis: Twee recente TA-verkoopadviezen appeared first on Beleggers Belangen.