Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 40

Vrijdag 6 oktober 2017 10:00

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Fitbit
Een jaar geleden tipten wij Fitbit, de Amerikaanse producent van gezondheidsmonitors. Hoewel we het advies al snel verlaagden naar ‘houden’, geloven we nog steeds in het aandeel vanwege onder meer de focus op gezondheid.

Advieswijzigingen en tip van week 40:

Onverwacht snel herstel Caterpillar
Caterpillar verrast dit jaar met een sterke opleving van de resultaten. De graafmachineproducent profiteert van verbeterde marktomstandigheden en kostenbesparingen. Het herstelpotentieel is groot.

Tip van de week: Franse holding herstelt vertrouwen beleggers
Deze Franse holding van de familie Peugeot is vooral interessant door haar korting ten opzichte van haar netto bezit. Ondanks het recente koersherstel is die korting nog altijd aanzienlijk.

Onze overige adviezen van deze week:

Terugval Brill geen reden voor paniek
Beleggers hadden in augustus terecht weinig oog voor de matige winstcijfers van Brill. De schaalvoordelen die door de uitdijende omzetbasis ontstaan, brengen het margedoel dichterbij.

Nieuw overnamebod op Refresco
Net nu Refresco zelf een grote acquisitie doet, krijgt het een nieuw overnamebod van een eerder afgewezen partij.

Bod op Snowworld is tegenvaller voor beleggers
De Belgische zakenman Marc Coucke heeft via zijn investeringsmaatschappij Alychlo een verplicht bod uitgebracht op alle aandelen Snowworld.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven