Advies en analyse

Populair deze week: Deze 9 aandelen kampen met grote neerwaartse risico’s

Vrijdag 6 oktober 2017 13:36

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Deze negen aandelen kampen met grote neerwaartse risico’s’.

Betaalde artikelen:

1. Deze negen aandelen kampen met grote neerwaartse risico’s
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze Technische Analyse-verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor internationale aandelen. Vandaag het overzicht van onze technische verkooptips van negen aandelen: Europese en Amerikaanse.
Lees meer

 

2. 15 internationale aandelen om te kopen
Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien. Nu is het de beurt aan onze fundamentele kooptips voor internationale aandelen. Lees meer

 

3. Nederlandse aandelen met een koopadvies
Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien. Nu is het de beurt aan onze fundamentele kooptips voor internationale aandelen. Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Ach het 'grote neerwaartse risico' hangt sterk af van de index waar het aandeel genoteerd staat, de éen zal nu eenmaal dieper, en sneller, dalen dan de ander. En waarschijnlijk staan ze niet al 9 op dezelfde index, dus het is een beetje flauwekul en onzinnig wat Beleggers Belangen z'n betaalde leden voorgeschoteld heeft!.. #Je moet nog veel, veel, leren smarty!..

    Ed 06 oktober 2017 21:41:48
  • Zouden ze beter niet zeggen dat alle aandelen kampen met grote neerwaartse risico's? Van luxe naar modder want er blijft weinig van over. bedrijven maken miljoenen winst kopen ander bedrijf erbij of uitbreiding hun rijker en belegger minder winst in zijn dividend. Doen ze al jaren maar toch zijn er domme mensen die hun geld willen steken in dit gedoe. Volgens statistieken enz. bracht de beurs gemiddeld 4% op per jaar wat gewoon peanuts is in vergelijking wat een degelijk bedrijf opbrengt. Of.... fabricage van medicijnen met woekerwinsten om maar iets te noemen. Had iemand ooit gehoord van sleutel 22?? Ik geloof dat er werkelijk weinig zijn zijn die het begrip sleutel 22 werkelijk kennen. Beleggersbelangen minder want als ze het werkelijk zo goed zouden weten zouden ze de beleggers goed informeren. Maar er werd nooit een woord over gerept. Geen bank ter wereld die het je vertelt omdat het puur zelfbelang is meer niet!

    smarty 06 oktober 2017 17:16:19