*

Advies & Analyse

Advieswijzigingen en tips Beleggers Belangen week 41

vrijdag 13 oktober 2017 09:00

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week en de Superstock. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek.

GRATIS TOEGANKELIJK:

Tipterugblik: Campbell Soup
Een jaar geleden tipten we Campbell Soup. Inclusief dividend heeft het advies een negatief rendement opgeleverd van 12% in dollars en van 17% in euro’s. De Amerikaanse producent van soep, snacks en maaltijdsauzen wilde de omzet dit jaar weer opvoeren, maar heeft deze belofte helaas niet kunnen inlossen.

ADVIESWIJZIGINGEN EN TIP VAN WEEK 41:

Tip van de week: Chirurgische robots veroveren het ziekenhuis
Dit Amerikaanse bedrijf produceert operatierobots en opereert in een snel groeiende markt. Het bedrijf is schuldenvrij en heeft een sterke cashpositie. Maar het aandeel is niet goedkoop.

Superstock: Producent en verwerker van zink
Dit Belgisch bedrijf dricht op de productie en verwerking van zink. De onderneming ontstond in 2007 uit de zinksmelterijen van het Australische Zinifex en het Belgische verwerkingsbedrijf Umicore.  De onderneming kwam eind oktober 2007 naar de beurs

ONZE OVERIGE ADVIEZEN VAN DEZE WEEK:

ABN Amro let op de kosten
ABN Amro slaagt er de laatste tijd goed in om de kosten in de hand te houden. Dat is hard nodig om de marge te beschermen. Dit gezien de lage rentestand en de groeiende concurrentie.

Kiadis haalt €18 mln op
Kiadis Pharma weet handig gebruik te maken van de recente rally en haalt €18 mln op.

Philips heeft defibrillatorenprobleem
Philips moet van het Amerikaanse ministerie van Justitie de productie van defibrillatoren in twee fabrieken in de Verenigde Staten stilleggen. In het productieproces zitten elementen die niet aan de eisen van de toezichthouder voldoen.

Takeaway.com voert maaltijdbezorging op
Takeaway.com groeit stevig door. Dat blijkt uit het aantal verwerkte maaltijdorders.

Glencore is een overlever

Het aandeel is sinds het historisch dieptepunt van begin 2016 ruim vervijfvoudigd. We verwachten dat de prijzen van de basismetalen en steenkool binnenkort (tijdelijk) zullen pieken.

LVMH presteert andermaal goed
LVMH heeft het tij in 2017 meer mee dan in 2016. Het bedrijf kwam met klinkende omzetcijfers.

The post Advieswijzigingen en tips Beleggers Belangen week 41 appeared first on Beleggers Belangen.