*

Advies & Analyse

Deze vijf AEX-fondsen kunt u beter laten liggen

vrijdag 13 oktober 2017 09:30

Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze frundamentele verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): één met Nederlandse verkoopadviezen, waaronder in de regel ook enkele AEX-fondsen,  en één met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies.

Gisteren publiceerden wij: 21 Nederlandse aandelen die u beter kwijt dan rijk kunt zijn.

GRATIS

Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen gratis beschikbaar.

VANDAAG: deze vijf AEX-fondsen kunt u beter laten liggen

Ahold Delhaize verkopen? Verklaar je nader! (15 september 2017)
De overname van Whole Foods door Amazon en de komst van Lidl in de VS veranderden het speelveld voor Ahold Delhaize. Wij verlaagden ons advies naar ‘verkopen’. Sommige lezers zijn het daarmee oneens.

Altice sterk in de VS, zwak in Frankrijk en Portugal (1 augustus 2017)
De kabelmaatschappij weet altijd na een acquisitie door kostenreducties het operationeel resultaat bij de overgenomen maatschappij op te krikken. In die fase zitten nu de Amerikaanse dochters.

Boskalis fors geraakt door malaise offshore (22 augustus 2017)
De verslechtering van de offshoremarkt is duidelijk zichtbaar in de resultaten van Boskalis. In het eerste halfjaar is de nettowinst vrijwel gehalveerd en herstel dient zich nog niet aan.

Moeilijke tijden Gemalto zijn nog niet voorbij (1 september 2017)
Gemalto heeft in het eerste halfjaar een lagere omzet behaald. Het nettoresultaat was negatief door een afboeking op de waardering van het onderdeel dat simkaarten maakt

Bezettingsgraad Vopak loopt terug (22 augustus)
In het tweede kwartaal van 2017 was de bezettingsgraad van de terminals van Vopak 90%, tegen 94% een jaar eerder. De verwachting van het tankopslagbedrijf voor eind 2017 is 90%.

The post Deze vijf AEX-fondsen kunt u beter laten liggen appeared first on Beleggers Belangen.