*

Advies & Analyse

Populair deze week: 21 Nederlandse aandelen die u beter kwijt dan rijk bent

vrijdag 13 oktober 2017 14:49

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ’21 Nederlandse aandelen die u beter kwijt dan rijk bent’ .

Betaalde artikelen:

1. 21 Nederlandse aandelen die u beter kwijt dan rijk bent
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse aandelen en een voor buitenlandse aandelen. Volgende week publiceren we het overzicht van onze fundamentele verkooptips van buitenlandse aandelen. Vandaag het overzicht van onze fundamentele verkooptips van Nederlandse aandelen.
Lees meer

 

2.Alstublieft 46 Nederlandse kooptips voor nu
Elke maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Volgende week publiceren we het overzicht van onze kooptips van buitenlandse aandelen op basis van technische analyse. Vandaag het overzicht van Nederlandse aandelen met onze TA-kooptip. Lees meer

 

3. Deze negen aandelen kampen met grote neerwaartse risico’s
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze Technische Analyse-verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor internationale aandelen. Vandaag het overzicht van onze technische verkooptips van negen aandelen: Europese en Amerikaanse. Lees meer

 

4. Optietip 53: ASML
ASML presenteert op 18 oktober de derdekwartaalcijfers. Op de dagen van de laatste vier cijferpublicaties steeg het aandeel gemiddeld met 3,2%. De laatste keer was het een plus van 5,8%. Het gaat goed met het bedrijf en met het aandeel.
Lees meer

5. Superstock
Nyrstar is een Belgisch bedrijf dat zich richt op de productie en verwerking van zink. De onderneming ontstond in 2007 uit de zinksmelterijen van het Australische Zinifex en het Belgische verwerkingsbedrijf Umicore en kwam eind oktober 2007 naar de beurs. Een slecht getimede uitstap naar mijnbouw bracht het bedrijf op de rand van de afgrond met op het dieptepunt een schuldpositie van €1,24 miljard. De verkoop van onrendabele mijnen heeft het bloeden vorig jaar gestelpt en een schuldherschikking gaf het bedrijf gemoedsrust tot 2024. De rentelasten blijven wel hoog en Nyrstar moest een deel van de toekomstige productie in onderpand geven.
Lees meer

 

Gratis artikelen:

1.Zeven koopwaardige Nederlandse tech-aandelen
Op basis van technische analyse indentificeren wij momenteel maar liefst zeven koopwaardige Nederlandse tech-aandelen.
Lees meer

 

2. Gratis twee recente TA-verkoopadviezen
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze TA-verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een met Nederlandse verkoopadviezen en een met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies. Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen gratis beschikbaar.
Lees meer

 

3. Populair deze week: deze negen aandelen kampen met grote neerwaartse risico’s
Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Deze negen aandelen kampen met grote neerwaartse risico’s’.
Lees meer

 

4. Deze vijf AEX-fondsen kunt u beter laten liggen
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze frundamentele verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): één met Nederlandse verkoopadviezen, waaronder in de regel ook enkele AEX-fondsen,  en één met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies. Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen gratis beschikbaar.
Lees meer

 

5. Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 40
Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.
Lees meer

The post Populair deze week: 21 Nederlandse aandelen die u beter kwijt dan rijk bent appeared first on Beleggers Belangen.