Advies en analyse

Advieswijzigingen en tips Beleggers Belangen week 42

Vrijdag 20 oktober 2017 09:30

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week en de Superstock. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek.

GRATIS TOEGANKELIJK:

Tipterugblik: PPG Industries
Een jaar geleden was de Amerikaanse verf- en coatingsproducent PPG Industries tip van de week, op een koers van $92,66. Het aandeel van deze Dividend Aristocrat, die vanaf dag één in de dividendportefeuille zit, was op dat moment flink teruggevallen na een winstwaarschuwing.

ADVIESWIJZIGINGEN EN TIP VAN WEEK 42:

Coca-Cola European Partners staat er goed voor
Een belegging in Coca-Cola European Partners is sinds de beursgang in mei 2016 dood geld gebleken. De bottelaar weet de winst echter behoorlijk op te voeren en straalt veel vertrouwen uit.

Mooie tijden voor uitbaters Europese infrastructuur: Societa Iniziative Autostradali e Servizi
Europese uitbaters van tolwegen en luchthavens gaan goed op de beurs. De winstvooruitzichten verbeteren en consolidatie zorgt voor wat fantasie. Defensieve beleggers hebben baat bij het gematigde risicoprofiel van de uitbaters van infrastructuur.

Tip van de week: Traditionele hotelketen die goed blijft presteren
De mobiliteit van mensen blijft toenemen. En hoewel steeds meer alternatieve formules deze mensen een onderkomen bieden, weten ook traditionele hotels te profiteren van het grotere toeristen- en zakenverkeer.

ONZE OVERIGE ADVIEZEN VAN DEZE WEEK:

Frustrerend kwartaal AkzoNobel
Het resultaat van AkzoNobel staat door allerlei factoren behoorlijk onder druk.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven