Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 43

Vrijdag 27 oktober 2017 09:50

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen doorgevoerd.

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week en de Superstock. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek.

GRATIS TOEGANKELIJK:

Tipterugblik: Atos
Twaalf maanden terug tipten wij de Franse ICT dienstverlener Atos. Na wat mindere jaren heeft het concern de groei weer flink te pakken. Met name op het gebied van Big Data en cybersecurity stromen de orders binnen.

ADVIESWIJZIGINGEN EN TIP VAN WEEK 43:

Tip van de week: Glansrijke terugkeer gloort voor uranium
Door de ramp met de kerncentrale in het Japanse Fukushima in 2011 heeft de uraniumsector zware klappen opgelopen. Wij denken dat het herstel aanstaande is en bevelen een ETF in de grondstof aan.

ONZE OVERIGE ADVIEZEN VAN DEZE WEEK:

Opkomende markten belangrijk voor Heineken
Heineken’s derdekwartaalupdate bevatte vooral cijfers over het aantal verkochte hectoliters, en toch ook een nettowinstcijfer.

Overnames Philips brengen nog geen groei
Philips heeft in het derde kwartaal een omzet behaald van €4,1 mrd, vrijwel gelijk aan een jaar geleden. De valuta-effecten zaten het bedrijf dit kwartaal echter tegen. Als die niet meegenomen worden, zou de omzet met 4% gegroeid zijn.

Randstad groeit maar winst daalt
Evenals in het tweede kwartaal, wist uitzendorganisatie Randstad over het derde kwartaal een fraaie autonome groei van 9% neer te zetten. Dat de winst toch daalde, stelde beleggers behoorlijk teleur.

Unilever groeit ook in derde kwartaal traag
Unilever kende een zwaar derde kwartaal.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven