*

Advies & Analyse

Gratis verkooptips: zeg deze aandelen vaarwel

vrijdag 10 november 2017 09:00

Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): één met Nederlandse verkooptips, waaronder in de regel ook enkele AEX-fondsen, en één met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies.

Gisteren publiceerden wij: Aandelen die u beter kunt dumpen, het overzicht van de ruim twintig Nederlandse aandelen die wij op dit moment op ‘verkopen’ hebben staan.

GRATIS

Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen gratis beschikbaar.

VANDAAG: Gratis verkooptips: zeg deze aandelen vaarwel

AkzoNobel nu jager in plaats van prooi (1 november)
De interesse van AkzoNobel in een fusie met Axalta heeft meer weg van een noodgreep dan van een strategisch goed doordachte zet.

Fugro verder onder druk (30 oktober)
Fugro meldde bij de update over het derde kwartaal dat het duidelijke signalen van stabilisatie ziet in de olie- en aardgasindustrie. In de cijfers zelf was daarvan echter nog niet veel te merken.

Takeaway.com voert maaltijdbezorging op (11 oktober)
Takeaway.com groeit stevig door, zo blijkt uit het aantal verwerkte maaltijdorders, maar de koers is al flink opgelopen.

 

The post Gratis verkooptips: zeg deze aandelen vaarwel appeared first on Beleggers Belangen.