Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 45

Vrijdag 10 november 2017 11:00

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen doorgevoerd.

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek.

GRATIS TOEGANKELIJK:

Tipterugblik: HollyFrontier
Een jaar geleden tipten wij raffinagebedrijf HollyFrontier. Het aandeel heeft het afgelopen jaar goed gepresteerd. De koers steeg van $26,22 naar $40,25.

ADVIESWIJZIGINGEN EN TIP VAN WEEK 45:

Tip van de week: American Tower voldoet aan een vraag
American Tower heeft zich in 2015 geroerd door ruim 21.000 masten over te nemen in de VS (van Verizon), Brazilië en Nigeria. Acquisities en een grotere vraag van telecom-, radio- en tv-maatschappijen bepalen de omzet.

Degelijk ING mist winstmotor
Ondanks een mooie kredietgroei en spaarinstroom is de bescheiden winststijging van ING vooral te danken aan een lagere reservering voor slechte leningen.

Fusie is tussenstation voor DowDuPont
DowDuPont heeft een mooi kwartaal achter de rug. Beleggers moeten het fusieproduct straks vooral afrekenen op de voortgang bij de kostenbesparingen.

OVERIGE ADVIEZEN VOOR IN NEDERLAND GENOTEERDE AANDELEN:

ABN Amro boekt hogere winst
ABN Amro heeft de winst verder opgeschroefd. Dat is voor een groot deel te danken aan de wijze waarop de bank erin slaagt om de kosten terug te dringen. De netto inkomsten staan wat onder druk.

Ahold Delhaize versnelt groei
Ahold Delhaize vertoonde vooral vooruitgang bij de voormalige Delhaize-activiteiten. Alleen de omzetontwikkeling in België was teleurstellend.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven