*

Advies & Analyse

Populair deze week: Aandelen die u beter kunt dumpen

vrijdag 10 november 2017 13:12

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Aandelen die u beter kunt dumpen’.

Betaalde artikelen:

1. Aandelen die u beter kunt dumpen
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse aandelen en een voor buitenlandse aandelen. Volgende week publiceren we het overzicht van onze fundamentele verkooptips van buitenlandse aandelen. Vandaag het overzicht van onze fundamentele verkooptips van Nederlandse aandelen.
Lees meer

 

2.Acht aandelen die wij de komende tijd nog verder zien dalen
Op de Europese en Amerikaanse beurzen signaleren wij momenteel acht aandelen die wij de komende tijd nog verder zien dalen. Lees meer

 

3. Nieuw record: 51 Nederlandse kooptips
Het aantal kooptips op Nederlandse aandelen op basis van technische analyse heeft met 51 een nieuw record bereikt. Lees meer

 

4. Column: koop vooral ook de grootste stijgers!
Bij beleggen is de verleiding soms groot om je geld te steken in grote achterblijvers. Dat is echter lang niet altijd verstandig, zo blijkt uit de ontwikkeling van de dividendportefeuille van Beleggers Belangen. Lees meer

 

5. Deze achttien Hollandse pareltjes vinden wij koopwaardig
Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Het is de beurt aan onze fundamentele kooptips voor Nederlandse aandelen.
Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. Gratis: Nederlandse aandelen met potentie
Op basis van technische analyse identificeren wij momenteel maar liefst 51 koopwaardige Nederlandse aandelen. Van vier daarvan lichten wij voor niet-abonnees een tipje van de sluier op. Gratis.
Lees meer

 

2. Deze drie aandelen zien wij steeds verder wegzakken
Op basis van technische analyse traceren wij een Europese en twee Amerikaanse aandelen die ondanks de beurshausse maar verder blijven wegzakken en waarvan wij verwachten dat ze zullen blijven dalen.
Lees meer

 

3. Populair deze week: Acht aandelen die wij de komende tijd nog verder zien dalen
Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Acht aandelen die wij de komende tijd nog verder zien dalen’.
Lees meer

 

4. Aegon kan weer outperformer worden
Aegon fluctueert sinds 2008 tussen €2,75 en €7,80. Medio 2016 benaderde het aandeel de onderkant van deze range voor het laatst. Sindsdien is het aandeel per saldo weer aan een opmars bezig.
Lees meer

 

5. Bam kan weerstand op 5,50 euro slechten
BAM fluctueert de afgelopen tijd een beetje zijwaarts in een range tussen €4,60 en €5,50. Dit is geen reden tot zorg.  Lees meer

The post Populair deze week: Aandelen die u beter kunt dumpen appeared first on Beleggers Belangen.