Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 46

Vrijdag 17 november 2017 10:30

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen doorgevoerd.

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek.

GRATIS TOEGANKELIJK:

Tipterugblik: Brown-Forman
Drankenproducent Brown-Forman heeft de afgelopen twaalf maanden een keurig rendement opgeleverd van 15,8%. Dit is inclusief de nadelige invloed van de wisselkoers op dit resultaat.

ADVIESWIJZIGINGEN EN TIP VAN WEEK 46:

Tip van de week: Hamburgerketen beleeft nieuwe jeugd
Deze bekende hamburgerketen heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Na enkele zwakke jaren is deskundig ingegrepen op vele vlakken. De omzetten van de restaurants groeien daardoor weer.

Markten blijven moeilijk voor Boskalis
Er is nog geen zicht op een spoedig winstherstel bij Boskalis. Vooral op de offshoremarkt zit het nog steeds tegen. Kostenbesparingen moeten het resultaat gaan ondersteunen.

Opluchting bij Intertrust
Intertrust spoelt de winstwaarschuwing van ruim drie maanden geleden weg met degelijke cijfers. Het bedrijf geeft bovendien al verwachtingen af voor 2018.

OVERIGE ADVIEZEN VOOR IN NEDERLAND GENOTEERDE AANDELEN:

Aegon maakt opnieuw indruk
Aegon heeft in alle opzichten de wind mee. De onderneming schroeft het resultaat duidelijk op dankzij lagere claimuitgaven, besparingen en een goed beursklimaat en verbetert de kapitaalpositie.

De cijfers van Aperam voldoen niet
Na jaren van positieve verrassingen voldoen de cijfers van Aperam nu niet.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven