*

Advies & Analyse

Dit kwartet AEX-fondsen verdient geen plaats in uw portefeuille

vrijdag 24 november 2017 08:55

Op basis van technische analyse identificeren wij momenteel vier AEX-fondsen die in onze ogen geen plaats in uw portefeuille verdienen.

Deze aandelen komen voor op een van de lange lijsten met verkooptips die Beleggers Belangen wekelijks op donderdag publiceert. Deze verkooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Gisteren publiceerden wij in de categorie ‘technische aandelen Nederland’ weer twaalf aandelen om nog dit jaar te verkopen. Deze zijn alleen toegankelijk voor abonnees.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele tips van die week een dag later ook voor hen open.

Deze keer: Dit kwartet AEX-fondsen verdient geen plaats in uw portefeuille

Ahold Delhaize leeft even op (3 november 2017)
Ahold Delhaize zette in de tweede helft van 2016 een punt achter een opwaartse trend die jaren daarvoor door het nog zelfstandige Ahold was ingezet. Maar het rommelde al wat eerder.

Altice plotseling in vrije val (9 november 2017)
Altice liet binnen een paar weken tijd een drastische koerswijziging zien. In september hadden wij nog de verwachting dat het steunniveau rond €17 een vangnet zou kunnen vormen voor de verkoopdruk die het aandeel al maanden plaagde. Wellicht kon het €17-niveau zelfs voor een opleving in het koersverloop zorgen.

Gemalto nog lang niet uit de problemen (21 november 2017)
Gemalto toont in de weekgrafiek een patroon dat niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. Eind juli zakte het aandeel door de ondergrens van het symmetrische driehoekspatroon.

Vopak drinkt gifbeker helemaal leeg (26 oktober 2017)
Vopak negeert het positieve beursklimaat dat in Nederland heerst. Sinds begin dit jaar noteert het aandeel flink lager. In maart pikten wij de dalende trend op met een bijbehorend verkoopadvies.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Dit kwartet AEX-fondsen verdient geen plaats in uw portefeuille appeared first on Beleggers Belangen.