Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 48

Vrijdag 1 december 2017 09:34

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen doorgevoerd.

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek.

GRATIS TOEGANKELIJK:

Tipterugblik: Orpea zeer winstgevend in verpleegzorg
Een jaar geleden tipten wij het Franse Orpea, dat actief is in de verpleegzorg: revalidatie, verpleging thuiszorg en psychiatrie. Die tip heeft een rendement opgeleverd van 40,5%.

ADVIESWIJZIGINGEN EN TIP VAN WEEK 48:

Tip van de week: Cameraproducent ziet ruimte voor verdere groei
De Duitse producent van industriële camera’s Basler behoort in 2017 tot de grote Europese outperformers. Mede daardoor is deze fraaie smallcap vooral interessant voor de meer speculatief ingestelde belegger.

Koopkansen te over in markt voor luxegoederen
Na een lastig jaar heeft de markt voor luxegoederen in 2017 het groeipad hervonden, en het einde lijkt nog niet in zicht. We analyseren de sector en bekijken welke bedrijven koopwaardig zijn.

OVERIGE ADVIEZEN VOOR IN NEDERLAND GENOTEERDE AANDELEN:

Waarom ging de beurskoers van ASR na de cijferpresentatie wat omlaag?
ASR viel woensdagochtend met ruim 1% terug na de publicatie van de resultaten over het derde kwartaal. Die daling wordt verklaard doordat de verwachtingen van sommige beleggers heel hoog lagen na een zeer sterke eerste jaarhelft.

Kendrion gaat slagvaardig 2018 in
Kendrion schakelt naar een hogere groeiversnelling dankzij het goede economische klimaat en een grotere nadruk op groei buiten de West-Europese thuismarkt. De organisatie wordt bovendien een stuk slagvaardiger.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven