*

Advies & Analyse

Over deze vijf Nederlandse aandelen blijven wij enthousiast

dinsdag 23 januari 2018 09:12

Voor vijf Nederlandse aandelen waarover we enthousiast blijven hebben we recent een (hernieuwd) koopadvies gegeven.

Deze fondsen komen voor op een van de lange lijsten met kooptips die Beleggers Belangen wekelijks op maandag publiceert.

De kooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Beurshausse
Gisteren publiceerden wij in de categorie fundamentele analyse zestien Nederlandse aandelen waarmee u van de beurshausse kunt blijven blijven profiteren.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

Vandaag: over deze vijf Nederlandse aandelen blijven wij enthousiast

ASML
Alweer een omzetrecord voor ASML (17 januari 2018)
Voor het vierde jaar op rij heeft ASML een recordomzet behaald. In 2017 verkocht het bedrijf voor €9,1 mrd aan lithografiemachines en aanverwante diensten. Dat is maar liefst 33% meer dan in het jaar ervoor.

Eurocommercial Properties
Eurocommercial Properties: Alleen toplocaties bieden perspectief (10 januari 2018)
Structurele trends als e-commerce, vergrijzing en verstedelijking bedreigen de vastgoedsector. Maar wie zich richt op populaire locaties heeft aan vastgoed nog altijd een veilige inkomstenbron met een relatief hoog rendement.

Holland Colours
Wat mag ik in 2018 verwachten van Holland Colours? (12 december 2017)
Holland Colours heeft de economische wind in de rug. De verkoop van kleurstoffen voor verpakkingen, verf en siliconenkitten zit duidelijk in de lift.

Hydratec
Is Hydratec nog steeds koopwaardig? (5 december 2017)
Hydratec ontwerpt en produceert kunststofonderdelen voor onder meer de auto-industrie en productiesystemen voor de pluimvee- en voedingsmiddelenindustrie.

Vastned
Vastned: Alleen toplocaties bieden perspectief (10 januari 2018)
Structurele trends als e-commerce, vergrijzing en verstedelijking bedreigen de vastgoedsector. Maar wie zich richt op populaire locaties heeft aan vastgoed nog altijd een veilige inkomstenbron met een relatief hoog rendement.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Over deze vijf Nederlandse aandelen blijven wij enthousiast appeared first on Beleggers Belangen.