Advies en analyse

Voor deze drie Nederlandse beursgangen raden wij inschrijven aan

Woensdag 14 maart 2018 12:31

Beleggers Belangen heeft in week 11 het advies ‘inschrijven’ gegeven voor drie Nederlandse beursgangen. Daarnaast hebben wij zoals gebruikelijk diverse advieswijzigingen doorgevoerd voor Nederlandse en buitenlandse aandelen en een Tip van de Week gegeven.

De adviezen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week.

Wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek.

GRATIS TOEGANKELIJK:

Tipterugblik: Lloyds Banking Group
Een jaar geleden tipten wij Lloyds Banking Group. Het aandeel is in die tijd iets gedaald, van 68,54 pence naar 67,29 pence. Het dividend van 3,20 pence per aandeel maakte dit kleine verlies echter goed.

ADVIESWIJZIGINGEN EN TIP:

Brede inschrijfrange bij Alfen
Alfen, actief in elektrische energietransmissie, gaat nog deze maand naar de beurs. De vastgestelde prijsvork van €11,25 tot €15 voor de stukken is wel erg breed.

Wat gebeurt er met de chemietak van AkzoNobel?
Binnenkort hakt AkzoNobel de knoop door over de chemietak. In de laatste maanden van 2017 maakte deze divisie meer indruk dan de overblijvende verfactiviteiten.

AMG presteert sterk en promoveert
AMG wordt op 19 maart opgenomen in de AMX. Dit is het gevolg van goede resultaten in de afgelopen jaren. De vooruitzichten zijn ook goed, mede door de lithiumproductie die dit jaar van start gaat.

Basic-Fit schrijft voor het eerst zwarte jaarcijfers
Basic-Fit is een echt groeiaandeel. Na jaren van verliezen is het bezit aan sportscholen nu groot genoeg om de kosten van nieuwe openingen te compenseren. Ook de halfjaarcijfers boden al een kleine plus van €2 mln nettowinst.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Ach schei toch uit,elke beursgang die rond deze periode gedaan wordt, of al gedaan is, is de slechtste die ooit gemaakt had kunnen worden!

    Ed 14 maart 2018 13:54:18