*

Advies & Analyse

Dit zijn onze vijf beste kooptips van dit moment

zondag 18 maart 2018 09:48

Vijf van de wekelijkse Kooptips van de Week die wij het afgelopen jaar hebben gegeven, hebben met slotkoersen van dinsdag een rendement bereikt van tussen de +20,0% en +40,0%.

Ook beleggers die deze aandelen nog niet in portefeuille hebben, kunnen hiervan profiteren. Want ondanks de forse koerswinsten beoordelen wij deze tips nog steeds als koopwaardig.

Onderstaand de links naar de tipartikelen zoals wij die de afgelopen maanden plaatsten, met tussen haakjes de koerswinst die beleggers daarmee hadden kunnen boeken.

Veel aandelen hebben een riante waardering. De tip van deze week is zeker niet goedkoop, maar daar zijn goede redenen voor: groei, een sterke financiële positie en goede vooruitzichten.

Deze week tippen we een Amerikaanse producent van geheugenchips. Het bedrijf produceert NAND- en DRAM-chips. De laatste categorie is goed voor zo’n 60% van de omzet.

Deze onderneming ontleende lange tijd veel prestige aan het grote marktaandeel in verschillende segmenten en het innovatieve karakter. Beleggers zijn echter veel meer gebaat bij een grotere focus op de winstmarge waar het concern nu op inzet.

Dit bedrijf is zeer succesvol op de Amerikaanse distributiemarkt voor klimaatsystemen en laat zijn aandeelhouders hierin meedelen. Het dividend is in drie jaar tijd verdubbeld.

Dit televisiebedrijf is al een tijdje uit de gratie bij beleggers, die meer zien in streamingdiensten. De resultaten zijn echter prima. Bovendien slaat het topmanagement privé voor grote bedragen aan aandelen in.

The post Dit zijn onze vijf beste kooptips van dit moment appeared first on Beleggers Belangen.