Advies en analyse

Aegon, AMG en vier andere Nederlandse aandelen met een koopadvies

Dinsdag 10 april 2018 10:56

Op basis van technische analyse hebben wij recent Aegon, AMG en vier andere Nederlandse aandelen een koopadvies gegeven.

Deze fondsen komen voor op een van de lange lijsten met kooptips die Beleggers Belangen wekelijks op maandag publiceert.

De kooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

28 Pareltjes

Gisteren publiceerden wij in de categorie technische analyse 28 Nederlandse aandelen die wij als pareltjes blijven beschouwen.

Kennismaken

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

VANDAAG: AEGON, AMG EN VIER ANDERE NEDERLANDSE AANDELEN MET EEN KOOPADVIES

Aegon
Aegon worstelt met stijgende steunlijn (29 maart 2018)
Aegon is een van de beter presterende aandelen van de Nederlandse beurs. Dat is onder meer te zien aan de oplopende Relatieve Sterkte.

AMG
Kracht stijgende trend AMG verzwakt (29 maart 2018)
AMG behoort tot onze succesvolste en langslopende kooptips. Het aandeel staat al sinds eind 2015 op ‘kopen’, wat een rendement heeft opgeleverd van meer dan 300%

Heijmans
Heijmans heeft nieuwe impuls nodig (29 maart 2018)
Bij Heijmans zijn sinds eind 2016 de toppen en bodems steeds hoger komen te liggen. Er is inmiddels een opwaarts trendkanaal zichtbaar.

Nieuwe Steen
Opwaarts trendkanaal NSI nog steeds intact (29 maart 2018)
NSI beweegt zich wat anders dan de andere vastgoedaandelen. De vastgoedsector doet het in het algemeen niet zo goed.

Vastned
Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Soms heb je bij technische 'analyse' aan het blote oog genoeg, neem b.v. NSI waar het trendkanaal simpelweg gespiegeld kan worden om in te kunnen zien dat een opwaartse beweging niet tot het oneindige doorgaat, of zal gaan. Maarja, als je niet kijkt, of het niet ziet, maak je het jezelf onnodig moeilijk in/met technische 'analyse', en het is al niet denderend….

    Ed 10 april 2018 12:09:23