*

Advies & Analyse

Vermogensbeheer vanaf €1 (en vanaf €1.000.000)

donderdag 29 november 2018 15:04

Vermogensbeheer is in Nederland vanaf €1 mogelijk. Maar en zijn ook enkele beheerders die pas de deur voor u opendoen als u minstens €1.000.000 komt parkeren.

Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Beleggers Belangen naar de kosten van vermogensbeheer. Vermogensbeheerplatforms waarop beleggers vanaf €1 terecht kunnen, zijn onder meer Doelbeleggen en Binck Forward.

Maar bij onder meer InsingerGilissen en Rabo Individueel Vermogensbeheer krijgt u pas een kopje koffie met meer dan een miljoen onder de arm.

Bij vermogensbeheer is een goed beeld van het prijskaartje van essentieel belang, stellen we in het Verhaal van de Week. Het is echter raadzaam daarbij ook de beleggingsmogelijkheden in het achterhoofd te houden. Zo zijn er grote verschillen denkbaar. Onder meer in voorkeuren inzake duurzaamheid, rapportage, persoonlijk contact en nog weer andere opties.

Vermogensbeheer

Om u te helpen bij het maken van een duidelijke keuze voor vermogensbeheer op basis van uw persoonlijke voorkeur, biedt Beleggers Belangen jaarlijks een overzicht van een zo groot mogelijk aantal vermogensbeheerders.
Naast de kosten kan ook het rendement van beheerders doorslaggevend zijn in uw keuze. In het rendementsonderzoek van volgende week gaan we hier nader op in.

The post Vermogensbeheer vanaf €1 (en vanaf €1.000.000) appeared first on Beleggers Belangen.