*

Advies & Analyse

De beste manier om vermogen op te bouwen

donderdag 7 maart 2019 10:50

De beste manier om vermogen op te bouwen blijft ook de komende tien jaar beleggen in aandelen. Voorwaarde is wel dat beleggers goed spreiden. En dat ze met forse tussentijdse koersdalingen kunnen omgaan.

Dat is conclusie van het Verhaal van de Week van Beleggers Belangen. Dit tien jaar nadat de internationale aandelenmarkten na het uitbreken van de kredietcrisis hun dieptepunt bereikten.

Een rendement van ruim 265% was de beloning voor wie op het dieptepunt van de financiële crisis in maart 2009 in de AEX-index durfde te stappen. Een prachtige winst. Maar bieden aandelen nu nog steeds de beste kansen om vermogen op de lange termijn op te bouwen?

Een realistische prognose van de rendementen voor de komende vijf tot tien jaar biedt uitkomst, aldus het Verhaal van de Week van Beleggers Belangen. Net zoals vier jaar geleden brachten we de rendementsverwachtingen voor aandelen en obligaties van de belangrijkste vermogensbeheerders in kaart. En net als toen is de conclusie dat beleggen, vooral in aandelen, meer loont dan sparen.

De beste manier om vermogen op te bouwen

Klik hier als u wilt weten met welke concrete beleggingsinstrumenten u ook de komende vijf à tien jaar kunt profiteren van de bewegingen op de financiële markten. En wat dus de beste manier is om vermogen op te bouwen.

 

 

The post De beste manier om vermogen op te bouwen appeared first on Beleggers Belangen.