Expert Opinie - Tjade Groot

Foto van Tjade Groot

Tjade Groot

Tjade Groot (1973) is sinds 1999 werkzaam binnen de financiële wereld. Begonnen bij Alex Brokers en via BinckBank, Velthuyse & Mulder vermogensbeheer, nu sinds 2011 Hoofd van Team OXBY. Met de lage ondergrens van 15.000,- brengt OXBY echt vermogensbeheer binnen handbereik van de kleinere portefeuille. Daarbij zijn gebruik van trackers, lage kosten en een duidelijke visie belangrijke pijlers. Doormiddel van zijn columns verschaft Tjade inzicht in de dagelijkse gang van zaken. Daarbij zullen in het bijzonder algemene beleggingsdilemma’s de revue passeren.

  • Hoe ‘groen beleggen’ u geld kan kosten

    Woensdag 5 maart 2014 14:55

    Duurzaam beleggen klinkt mooi. Het draagt bij aan een beter milieu en eerlijkere productie. Kortom; een betere wereld. Doen dus! Maar het is en blijft beleggen. En beleggen kent risico’s, ook als het om iets groens of duurzaams gaat zoals windmolens. Duurzaam en groen, het zijn de toverwoorden van de deze tijd. Ze staan gelijk aan ‘moreel juist’. Wie investeert...

    Lees deze expert opinie

Aanmelden als Expert

Heeft u ook interesse om Expert te worden bij beurs.nl?
Vul onderstaand formulier in, en onze redactie neemt contact met u op.

HIP

Disclaimer

De auteur schrijft deze expert opinie op persoonlijke titel. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in deze expert opinie is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.