Overzicht alle experts

 • John Beijer

  Foto van John Beijer

  John Beijer (1967) is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector. Samen met zijn collega's richt hij zich op het geven van educatieve handelssignalen voor opties, futures, turbo's en aandelen, stuk voor stuk producten waarmee zowel op koersstijgingen als -dalingen valt in te spelen. Ook hij beschikt niet over een glazen bol, maar hij (of zijn collega's) zit wel van 08.00 uur tot 22.00 uur achter de beeldschermen en dat zorgt ervoor dat alle kansen razendsnel kunnen worden benut.

  Laatste opinie: Sinterklaasdip
  Meer opinie's van John Beijer
 • Sander Stienstra

  Foto van Sander Stienstra

  Sander Stienstra (1973), die al op jeugdige leeftijd vertrouwd raakte met technische analyse, leidt de IndexAnalist, een beleggingsadviesbureau op het gebied van de Elliott Wave-theorie. Dagelijks analyseert dit bureau de AEX-index en worden er adviezen verstrekt op basis van koersdoelen. Stienstra behoort in Nederland tot een selecte groep analisten die zijn gespecialiseerd in de Elliott Wave-theorie. Met zijn Elliott Index is hij ook te vinden in de TradersWinkel.

  Laatste opinie: Volatiliteit ten top
  Meer opinie's van Sander Stienstra
 • Nico A. Inberg

  Foto van Nico A. Inberg

  Nico Inberg (1967) is hoofdredacteur van Beurswijzer.com, een online beleggingsblad dat meer dan 500 aandelen actief volgt. Inberg is sinds 1993 actief op de beurs als handelaar en partner bij de handelshuizen Optiver en Cebulon.

  Laatste opinie:
  Meer opinie's van Nico A. Inberg
 • Gerrit Bosboom

  Foto van Gerrit Bosboom

  Gerrit Bosboom (1951) is ruim twintig jaar actief als financieel analist waarvan een groot gedeelte als fundamenteel analist bij een van de grootste financiële dienstverleners van ons land. Sinds 2002 werkt Bosboom als zelfstandig analist en daarbij hanteert hij de uitgangspunten van de technische analyse. Ook schrijft Bosboom regelmatig nieuwsbrieven, columns en marktcommentaren die op de diverse financiële sites worden gepubliceerd. De gratis AEX Nieuwsbrief van Trendscore geeft u een duidelijk en beknopt marktoverzicht geïllustreerd met AEX grafieken en wordt in het weekend verstuurd. Ook produceert Bosboom beursvideo’s die u o.a. kunt bekijken op Youtube.

  Laatste opinie: AEX week analyse
  Meer opinie's van Gerrit Bosboom
 • Rob Bliekendaal

  Foto van Rob Bliekendaal

  Rob Bliekendaal (1966) is sinds 2000 actief met beleggen en ontwikkelen van tradingsystemen. Bliekendaal heeft tot wens dat met de door hem opgerichte website www.perfectindicator.nl alle beleggers zelfstandig in staat stelt uiterst succesvol te beleggen. Alle signalen worden gratis doorgegeven om daarmee zelfstandig te kunnen handelen op indices, Forex, commodities etc. De signalen zijn met name voor positietraders die niet de onrust zoeken van de hectische daghandel; maar meer voor enkele dagen (soms weken) in de markt zitten om daarmee zowel long als short het hoogste rendement te behalen.

  Laatste opinie: Signalen 25 Januari 2017
  Meer opinie's van Rob Bliekendaal
 • Selwyn Duijvestijn

  Foto van Selwyn Duijvestijn

  Selwyn Duijvestijn (1989) is eigenaar van Marktgevoel. Op Marktgevoel.nl geeft hij meerdere malen per dag een update over de stand van zaken op verschillende markten. Selwyn belegt op basis van zelf ontwikkelde technische indicatoren, fundamenteel inzicht en een groot stuk gezond verstand. Er wordt continue gestreefd naar een zo hoog mogelijk rendement. Duidelijke argumentatie en heldere visie voeren altijd de boventoon.

  Laatste opinie: Is Facebook overgewaardeerd?
  Meer opinie's van Selwyn Duijvestijn
 • Charles Nenner

  Foto van Charles Nenner

  Beursanalist Charles Nenner (1951) ontwikkelde zijn cyclesysteem in de afgelopen drie decennia. Hij werkte als technisch analist en adviseur voor onder meer Merrill Lynch, Rabobank en Goldman Sachs. In 2001 richtte hij het Charles Nenner Research Center op waarmee hij onafhankelijke research verzorgt voor hedge funds, banken, brokers, family offices en individuele klanten. Nenner's systeem gebruikt cycli, golven en target algoritmes in een technisch model dat meer dan 200 indicatoren combineert. De basis van het model is het feit dat beurskoersen in cycli bewegen. In zijn analyses geeft hij zowel het tijdstip van een verwachte omslag als het bijbehorende target.

  Laatste opinie: Hoe accuraat wil men het hebben...382,5 gehaald!
  Meer opinie's van Charles Nenner
 • Ruud Hoefnagels

  Foto van Ruud Hoefnagels

  Ruud Hoefnagels (1961) is belegger van het eerste uur. Kocht op zijn 16de zijn eerste aandelen. Snapt dat beleggen topsport is, wat niet voor iedereen is weggelegd. Gefascineerd door deze Toppers heeft hij de Traderswinkel opgericht. Daar vertonen ze hun kunstjes. De Traderswinkel monitort de werkelijke transacties en publiceert deze. En als klap op de vuurpijl is het voor iedereen mogelijk om hieraan mee te doen.

  Laatste opinie: Beleggen 4.0
  Meer opinie's van Ruud Hoefnagels
 • Tjade Groot

  Foto van Tjade Groot

  Tjade Groot (1973) is sinds 1999 werkzaam binnen de financiële wereld. Begonnen bij Alex Brokers en via BinckBank, Velthuyse & Mulder vermogensbeheer, nu sinds 2011 Hoofd van Team OXBY. Met de lage ondergrens van 15.000,- brengt OXBY echt vermogensbeheer binnen handbereik van de kleinere portefeuille. Daarbij zijn gebruik van trackers, lage kosten en een duidelijke visie belangrijke pijlers. Doormiddel van zijn columns verschaft Tjade inzicht in de dagelijkse gang van zaken. Daarbij zullen in het bijzonder algemene beleggingsdilemma’s de revue passeren.

  Laatste opinie: Hoe ‘groen beleggen’ u geld kan kosten
  Meer opinie's van Tjade Groot
 • Rene vd Vondervoort

  Foto van Rene vd Vondervoort

  Beursanalist Rene vd Vondervoort (1968) is actief op de beurzen sinds 1990. Sinds 1998 professioneel. Eerst bij de Rabobank als DSI-senior beleggingsadviseur en sinds 2009 geeft hij beleggingsadviezen op de snelgroeiende website www.optietrading.com. In 2014 heeft Mischa Snijders het team van Optietrading.com versterkt. Mischa is actief op de Amerikaanse beurzen. Via chat en mail worden de verschillende typen beleggers/traders op hun wenken bediend. Het sparren en tradeplannen maken is daarbij een belangrijk onderdeel.

  Laatste opinie: weekoverzicht: Europa consolideert, indices van de VS vinden steun
  Meer opinie's van Rene vd Vondervoort

Aanmelden als Expert

Heeft u ook interesse om Expert te worden bij beurs.nl?
Vul onderstaand formulier in, en onze redactie neemt contact met u op.

HIP

Disclaimer

De auteur schrijft deze expert opinie op persoonlijke titel. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in deze expert opinie is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.