*

Market Talk

Beursblik: KBC Securities hervat volgen Retail Estates

woensdag 23 mei 2018 10:13

Advies is Accumuleren.

(ABM FN) KBC Securities heeft woensdag het volgen van Retail Estates hervat met een Accumuleren advies en een koersdoel van 82,50 euro.

KBC was tijdelijk gestopt met het volgen van het aandeel omdat de bank betrokken was bij de recente kapitaalverhoging van Retail Estates.

Het vastgoedbedrijf is sinds halverwege 2017 bezig met een flinke uitbreiding in de Nederlandse markt. Inmiddels is 77 procent van de vastgoedportefeuille geïnvesteerd in België en 23 procent in Nederland.

De analisten van KBC merkten op dat een 'hands-on' benadering ten grondslag ligt aan het succes van Retail Estates in België. Het lijkt er op dat het bedrijf deze benadering ook in Nederland toepast, aangezien recent een Nederlands hoofdkantoor in Leiderdorp is opgezet. Hierdoor kan Retail Estates de ontwikkelingen in de Nederlandse vastgoedmarkt nauwgezet volgen.

De marktvorsers wezen erop dat Retail Estates duidelijk heeft gemaakt klaar te staan om meer kansen te grijpen in Nederland. De bezettingsgraad is momenteel met meer dan 98 procent "indrukwekkend".

Het aandeel Retail Estates noteerde woensdagochtend op een rood Damrak 0,7 procent hoger op 75,90 euro.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

May 23, 2018 04:13 ET (08:13 GMT)

Copyright (c) 2018 ABM Financial News. All rights reserved.