*

Market Talk

Beursblik: wachten op langetermijndoelen Unibail-Rodamco-Westfield

donderdag 30 augustus 2018 10:31

ING handhaaft koopadvies.

(ABM FN-Dow Jones) De halfjaarcijfers van vastgoedfonds Unibail-Rodamco-Westfield zijn maar in beperkte mate relevant, aangezien slechts de laatste drie weken van het halfjaar van de resultaten van Westfield in de publicatie zijn meegenomen. Dit zei analist Jaap Kuin van ING in reactie op de resultaten, die woensdag nabeurs werden gepubliceerd.

Het ontbreken van een antwoord op de vragen over de lange termijn impact van de fusie met Westfield op de groei en verwarring over de verwachtingen voor 2018 biedt beleggers volgens de analist te weinig munitie om in te stappen. Unibail zal vermoedelijk pas bij de jaarcijfers in februari een aanpassing aanbrengen in de verwachte winstgroei per aandeel voor de lange termijn.

De resultaten bevestigden volgens Kuin wel zijn visie dat de winkelcentra van Unibail beter zullen blijven presteren dan die van Europese sectorgenoten.

ING handhaafde het koopadvies met een koersdoel van 255,00 euro. Het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield noteerde donderdag op een rood Damrak 5,0 procent lager op 180,90 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

August 30, 2018 04:31 ET (08:31 GMT)

Copyright (c) 2018 ABM Financial News. All rights reserved.