*

Market Talk

Beursblik: Signify biedt genoeg opwaarts potentieel

dinsdag 27 november 2018 11:22

Berenberg evenwel negatiever dan consensus.

(ABM FN-Dow Jones) Het aandeel Signify biedt een aanzienlijk opwaarts potentieel, met zicht op aantrekkende opbrengsten op het gebied van de vrije kasstroom en het dividend. Dit stelden analisten van Berenberg dinsdagochtend.

Indien Signify in 2019 weer winstgroei kan laten zien, dan zal dit voor een koersherstel zorgen, denkt de zakenbank.

De marktvorsers pasten de ramingen aan met het oog op de laatste kwartaalcijfers van Signify en recente valutabewegingen. Berenberg is daarbij nog steeds negatiever dan de consensus, maar ziet desalniettemin "aanzienlijke waarde" in het aandeel.

Het rendement op de vrije kasstroom bedraagt dit jaar volgens Berenberg 11 procent, maar dit kan volgend jaar groeien tot 15 procent en tot 18 procent in 2020. Het dividendrendement zal tegen die tijd oplopen tot zeven procent, met daarbovenop nog inkoopprogramma's van eigen aandelen, zo voorzien de marktvorsers.

Vanochtend meldde persbureau Bloomberg op basis van bronnen dat Bain Capital de mogelijkheden bekijkt om een overnamebod uit te brengen op sectorgenoot Osram Licht. Naast Bain zouden er ook andere kapers op de kust zijn.

Berenberg heeft een koopadvies op Signify met een koersdoel van 33,00 euro. Het aandeel Signify steeg dinsdagochtend 1,6 procent tot 23,25 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

November 27, 2018 05:22 ET (10:22 GMT)

Copyright (c) 2018 ABM Financial News. All rights reserved.