*

Market Talk

Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel Signify

dinsdag 30 april 2019 06:58

Koersdoel naar 26,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft het koersdoel voor Signify verhoogd van 25,00 naar 26,00 euro bij een ongewijzigd Gelijkgewogen advies.

Analisten van de Amerikaanse zakenbank stelden de ramingen voor het lichtbedrijf iets bij, vanwege lagere belastingen, minder hoge herstructureringskosten en minder waardevermindering na implementatie van de nieuwe boekhoudregels IFRS 16.

Bovendien stelden de marktvorsers dat de beurswaardering van sectorgenoten dit jaar wat herstelden, waardoor een hoger koersdoel voor Signify gehanteerd kan worden.

De analisten merkten daarnaast op dat Signify op het oog goedkoop lijkt, maar dat is niet zonder reden. Morgan Stanley stelt dat er structurele zorgen zijn over het winstprofiel en de vrije kasstroom van het lichtbedrijf.

Over het kostenbesparingsprogramma zijn de marktvorsers wel te spreken en Signify heeft sinds de beursgang van het bedrijf de winstgevendheid weten op te krikken, maar op omzetniveau en zelfs de onderliggende winsten is er sprake van een nulgroei of zelfs krimp. Morgan Stanley verwacht niet dat dit op korte tot middellange termijn zal veranderen.

Het aandeel Signify sloot maandag 2,3 procent hoger op 26,79 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

April 30, 2019 00:58 ET (04:58 GMT)

Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved.