*

Market Talk

Beursblik: Binck-belegger met meer vertrouwen de zomer in

zaterdag 6 juli 2019 12:56

ING en Shell favoriet.

(ABM FN-Dow Jones) Beleggers van Binck Bank gaan met meer vertrouwen de zomer in en vinden de aandelen ING en Royal Dutch Shell het meest kansrijk. Dit bleek zaterdag uit de BinckBank Beleggersbarometer.

Deze barometer, die loop van -10 naar +10, steeg van 2,4 naar 3,7. Dat is nog wel altijd lager dan de stand van ruim 4 punten aan begin van het jaar.

"De in de afgelopen weken opgelopen financiële markten en mildere geluiden rond het handelsconflict tussen de VS en China stemmen ook particuliere beleggers positiever", concludeerde Binck.

Komende maand ziet de Binck-belegger de AEX met 0,8 procent stijgen en voor de komende drie maanden wordt gerekend op een stijging van 1,3 procent.

Favoriet

Het favoriete aandeel voor komende maand is met stip op één ING Groep, gevolgd door Royal Dutch Shell en AMG. Een gedeelde vierde plek is voor Ahold Delhaize en BE Semiconductor Industries.

Het aandeel dat volgens de Binck-Beleggers het beste verkocht kan worden, is Air France-KLM, gevolgd door PostNL en KPN. Ook ArcelorMittal en Adyen zijn niet populair.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

July 06, 2019 06:56 ET (10:56 GMT)

Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved.