*

Market Talk

Beursblik: meer in het vat voor Altice

donderdag 1 augustus 2019 15:08

Jellema van DeAandeelhouder rekent op verdere koersstijging.

(ABM FN-Dow Jones)Altice Europe heeft mooie cijfers gepresenteerd. Dit zei analist Albert Jellema van De Aandeelhouder.nl, nadat het Franse telecombedrijf met een notering op het Damrak woensdagavond met cijfers kwam en daarbij de outlook verhoogde.

Jellema ziet na de koersstijging van Altice op de cijfers van woensdag nog altijd ruimte voor verder herstel.

"Vooral de omzet in Frankrijk zal veel beleggers enthousiast maken, van een krimp in het eerste kwartaal nu naar een omzetgroei van 4 procent", aldus Jellema.

Bij de nettoschuld zit de grootste zorg voor de beleggers. De analist denkt dat de schuld de komende jaren verder omlaag kan.

"Als mijn taxaties kloppen zou de schuld in de holding met 3,5 miljard kunnen dalen richting 25 miljard." Mocht dit lukken dan gaat de koers van Altice nog veel verder omhoog, voorziet Jellema. Een koersdoel van 8,87 euro is dan mogelijk. "Ik blijf de aandelen dan ook vasthouden in de portefeuille", zo liet Jellema weten.

Wel benadrukt de analist dat mocht dit scenario niet uitkomen, de koers weer fors kan corrigeren. "Het is en aandeel voor beleggers die hun zenuwen in bedwang kunnen houden", aldus Jellema van DeAandeelhouder.

Altice wint donderdag 23,7 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

August 01, 2019 09:08 ET (13:08 GMT)

Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved.