Advies NedSense enterprises

 • De beste blue chips uit de AEX, de STOXX en van Mr Jones

  Vrijdag 18 november 2016 11:10

  Banken zijn druk bezig met het herschrijven van hun outlook. Ondanks de verrassende verkiezingsuitslag in de Verenigde Staten kunt u toch al aan hand van de koersdoelen van analisten een glimp opvangen van wat 2017 zal brengen en wat hun favoriete aandelen zijn. Hoofdaandelen worden ook wel blue chips genoemd. De Engelse term komt uit de pokerwereld waar de blauwe jetons in het Casino van Monte Ca..

  Lees meer
 • De strijd der titanen met als inzet de 10 beste blue chips ter wereld

  Vrijdag 10 februari 2017 11:00

  zijn dit alle indexleden van de Dow Jones. Want American Express (US AXP), Boeing (US BA), Caterpillar (US CAT), EI du Pont de Nemours (US DD), Goldman Sachs (US GS..

  Lees meer
 • Populair deze maand: De derde beurscrash

  Donderdag 2 maart 2017 10:21

  Nu de maand februari achter ons ligt, geven wij u een overzicht van de best gelezen artikelen op BeleggersBelangen.nl.
  Gratis artikelen: 7 februari: Tien Duitse aandelen van wereldklasse Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Lees meer 10 februari: De strijd der titanen met als inzet de 10 beste blue..

  Lees meer
 • Tien buitenkansjes van IQ Trends

  Vrijdag 7 april 2017 11:30

  Voor de zogeheten Timely Ten van Investment Quality Trends schuimt Kelley Wright voortdurend de Amerikaanse aandelenmarkten af, op zoek naar interessante blue chips. Het accent ligt hierbij op ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen die voor de langere termijn koopwaardig zijn, zoals IBM en Wal-Mart Stores. Kelley Wright is de drijvende kracht achter Investment Quality Trends, kortweg IQ Trends gehet..

  Lees meer
 • Populair deze maand: Kopen, kopen, kopen

  Vrijdag 2 december 2016 10:26

  Nu de maand oktober achter ons ligt, geven wij u een overzicht van de best gelezen artikelen op BeleggersBelangen.nl.
  Gratis artikelen: 22 november: Vijf schattige kleine kooptips Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook open voor niet-abonnees. Lees meer 15 november: Technische Analyse Nederland: Veel aandelen in ve..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed