Advies Van Lanschot

 • Technische Analyse Nederland: Markt is flink in beweging

  Dinsdag 22 november 2016 16:20

  Er zit nogal wat beweging in de Nederlandse aandelen. Een aantal bezwijkt onder de verkoopdruk en zet een dalende trend in. Aegon en Van Lanschot onderscheiden zich juist in positieve zin. Lees de Technische Analyses van de Nederlands aandelen:
  Heijmans Unibail Rodamco Aegon
  Van Lanschot Unilever
         
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadea..

  Lees meer
 • De tien dividendaandelen van dit moment

  Vrijdag 14 juli 2017 10:10

  Bij elke kwartaalwisseling selecteert men bij Van Lanschot de tien aandelen met een dividendrendement van meer dan drie procent waarvan het dividend in hun ogen goed ondersteund is. Hoewel hoger niet altijd beter is, is een gemiddeld verwacht dividendrendement van 4,9% toch mooi meegenomen. Over de afgelopen twintig jaar realiseerde de dividendstrategie van de prestigieuze privaatbankiers uit ’s H..

  Lees meer
 • Make me a millionaire

  Maandag 28 november 2016 11:23

  Als je het over brokers hebt dan kun je bijna niet om Van Lanschot heen. Of beter gezegd om Evi van Lanschot. Het groen-paarse vrouwtje die je laat beleggen als een miljonair, maar dan wel gewoon met jouw eigen portemonnee. Op televisie is ze te zien en als je op Google ‘beleggen ‘ intypt dan staat ze bovenaan. Hoewel ik Van Lanschot altijd associeer met de meer vermogenden onder ons, ben ik toch ..

  Lees meer
 • De week van AkzoNobel

  Woensdag 15 maart 2017 15:26

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) wist de AEX 1,4% te winnen. Het was vooral de week van AkzoNobel. Het Amerikaanse PPG bood €54 per Akzo-aandeel, plus 0,3 aandeel PPG. Akzo is de tweede international uit de voormalige ‘Dutch Top 5 Index’ waarop in een paar weken tijd een bod door een Amerikaanse partij wordt uitgebracht. Ook dit bod werd afgewezen, maar Akzo zette wel zijn chemiedi..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Dalende trend ten einde

  Dinsdag 25 oktober 2016 13:07

  Veel Nederlandse aandelen keren de laatste weken de dalende trend de rug toe. Banken doen het weer beter en ING wordt zelfs koopwaardig. Tijd voor een aantal adviesverhogingen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Fugro Van Lanschot BinckBank AholdDelhaize ING
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed