Nieuws buitenland

 • Licht hogere resultaten voor Tiffany

  Woensdag 24 mei 2017 13:13 Juweliersketen handhaaft outlook.
  (ABM FN-Dow Jones) Tiffany & Co heeft in het eerste kwartaal van 2017 licht hogere resultaten behaald. Dit bleek woensdag uit cijfers van de Amerikaanse juweliersketen.
  "Hoewel deze resultaten iets boven onze korte termijn verwachtingen zijn uitgekomen, blijven we gericht op het uitvoeren van de lange termijn strategieën", zei interim-CEO Michael Kowalski in een toelichting.
  In de drie maanden tot...
  Lees verder
 • Amerikaanse futures duiden op vlakke opening Wall Street

  Woensdag 24 mei 2017 12:53 Veel aandacht voor notulen laatste vergadering Federal Reserve.
  (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse futures duiden woensdag op een vrijwel vlakke opening voor Wall Street. Rond lunchtijd noteerden de futures op de S&P 500 index bijna gelijk aan de slotstand dinsdag.
  De meeste aandacht zal woensdag uitgaan naar de notulen van de vergadering van de Federal Reserve, eerder deze maand, volgens marktstrateeg Prashant...
  Lees verder
 • Winstwaarschuwing Lowe's Companies

  Woensdag 24 mei 2017 12:34 Eenmalige lasten drukken winst doe-het-zelf-keten.
  (ABM FN-Dow Jones) Lowe's Companies verwacht in het huidige boekjaar minder winst te behalen na de vervroegde aflossing van schulden. Dit meldde de Amerikaanse doe-het-zelf-keten woensdag voorbeurs bij de presentatie van de resultaten over het afgelopen kwartaal, dat eindigde op 5 mei 2017.
  De aangepaste winst per aandeel loopt dit jaar naar verwachting op van 3,47 dollar...
  Lees verder
 • ECB waarschuwt voor risico van stijgende rendementen op obligaties

  Woensdag 24 mei 2017 10:48 Risico's blijven aanzienlijk volgens centrale bank.
  (ABM FN-Dow Jones) De snelle stijging van rendementen op obligaties kunnen gevaarlijk zijn voor de financiele stabiliteit in de eurozone. Hiervoor waarschuwde de Europese Centrale Bank woensdag in een rapport.
  "Risico's voor de financiële stabiliteit die voortvloeien uit de financiële markten blijven significant, voornamelijk door de mogelijkheid tot een verdere snelle herprijzing op de wereldwijde vastrentende...
  Lees verder
 • Vergelijkbare omzet Kingfisher onder druk

  Woensdag 24 mei 2017 09:03 Verkoopzwakte in Frankrijk.
  (ABM FN-Dow Jones) Kingfisher heeft over het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2016/2017 de omzet licht zien dalen. Dit bleek woensdag uit een trading update van de Britse retailer over het eerste kwartaal, dat eindigde op 30 april 2017.
  De omzet steeg op een gerapporteerde basis met 5,0 procent naar 2.860 miljoen Britse pond, maar daalde tegen constante...
  Lees verder
Powered by
 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed