Advies Ctac

 • Advieswijzigingen Uitgelicht

  Vrijdag 31 maart 2017 11:45

  ..ds het beleggingsadvies van Accumulate naar Hold en stelde anderzijds het koersdoel van €23 euro opwaarts bij naar €25. Ctac NIBC Markets heeft op donderdag 9 maart het koersdoel van het IT-bedrijf fors verho..

  Lees meer
 • Reeks adviesverhogingen

  Dinsdag 21 februari 2017 17:02

  Een aantal Nederlandse aandelen is in advies verhoogd. Dat biedt perspectief voor verdere koersstijgingen. Vopak is de negatieve uitzondering. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Brunel ForFarmers PostNL Vopak Kardan

  Lees meer
 • Economie eurozone naar hogere versnelling

  Woensdag 1 maart 2017 12:17

  Het economisch herstel in de eurozone wint aan kracht. De inkoopmanagersindex (PMI) steeg op basis van voorlopige cijfers van Markit van 54,4 in januari naar 56,0 in februari, het hoogste niveau in zes jaar tijd. Een cijfer van boven de 50 wijst op expansie en de huidige stand komt overeen met een economische groei van circa 2,5% op jaarbasis. Zowel de bedrijvigheid in de dienstensector als in de..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 10

  Vrijdag 10 maart 2017 09:30

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Galapagos Galapagos werd een jaar geleden getipt omdat na een k..

  Lees meer
 • Assetallocatie Nederland: Weinig cijfers, veel nieuws

  Woensdag 22 maart 2017 14:15

  De afgelopen bladweek (woensdag tot en met dinsdag) was de eerste in weken zonder al te veel cijferwerk.
  De jaarcijfers die Takeaway.com presenteerde, leverden het aandeel flink wat averij op. Hoewel de omzetcijfers al eerder bekend werden gemaakt, zorgde de hoogte van het verlies in combinatie met een paar negatieve reacties uit brokerland voor een verlies van 6,7%. De cijfers van Brill werden w..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed